General

Avui, vosaltres sou els protagonistes

IMG-20171117-WA0015

Ara il·lusió per els nostres nuvis, més que mai.

Amb aquest mail vull  encaminar tota la feina d’aquesta temporada a transmetre tanta il·lusió com sigui possible als nostres nuvis que es troben amb una situació general difícil que ens envolta, i no permetre que això emboiri el seu gran dia.

Per la meva part faré tot el possible perquè es disfruti del gran event des del primer dia que ens venen a veure. Cada reflexió i cada decisió sigui part del conjunt de moments especials que sumaran el gran dia, que en definitiva acaba sent el gran any!

Hem d’aconseguir que aquestes tries d’entre totes les opcions que els hi presentem, es desenvolupin de tal manera, en un ambient relaxat i donant-los tot el protagonisme del mon, que ho visquin ja com part de la seva gran festa. Contribuir a  que se’ls obri la porta al seu mon paral·lel on tots els problemes que ens amoïnen es congelen i no entelen cap de tots i cada un dels moments que recordaran per sempre com els més dolços de les seves vides.

Aquest és el meu desig i compromís per les núvies que em confiaran el seu pentinati maquillatge aquesta temporada, contribuir a fer el màxim per fer agradables tots els moments especials que això implica compartir.

Comments are closed.